Contractenrecht voorziet in alle aspecten van het opstellen van en procederen over overeenkomsten. Of het nu gaat om contracten of algemene voorwaarden, wel of geen huurcontract afsluiten, franchise- of licentieovereenkomsten of webshopt, maatwerk is nodig. Zoals wij elke dag weer zien, is niets standaard of kan “even gekopieerd” worden van internet.

Voor het borgen van jouw specifieke belangen, ben je bij ons aan het goede adres!

De contractenrechtspecialisten voor multinationals en het MKB

De alsmaar wijzigende wetgeving beïnvloeden de markt, concurrentie, aandeelhouders, klanten, vergunningen, budgetten en financiële (on)mogelijkheden etc. Deze hebben dagelijks een grote invloed op de speelruimte die als je als ondernemer hebt.

De medewerkers van facily LAW advocatuur zijn jarenlang voor bedrijven werkzaam geweest – als externe jurist/advocaat – en kennen het klappen van de zweep waar een ondernemer mee te maken heeft. Wij herkennen maar al te goed de complexiteit waarmee de ondernemer te maken heeft. Daarin onderscheiden wij ons nadrukkelijk van traditionele advocatenkantoren.

Wij zijn goede partners om zaken praktisch en binnen de juridische kaders aan te pakken. Wij benaderen elk vraagstuk vanuit het ondernemersperspectief!

Let op! U verlaat de site facily LAW advocatuur! X Doorgaan